Nuo liepos mėn., vasaros sezonui, iki rugsėjo-spalio mėn., ieškome virėjų ir virtuvės šefų darbui Norvegijos viešbučių restoranuose. Didžioji darbo dalis būtų A La Carte restoranuose, taip pat atsižvelgiant į turimą patirtį - ir bufetuose.
Tu būsi atsakingas(-a) už:
-Aukštos kokybės karštų ir šaltų patiekalų gamybą (europietiška ir skandinaviška virtuvė);
-Virtuvės šefams (-ėms) papildoma atsakomybė bus produktų užsakymai, darbo grafikų sudarymai, kolegų darbo ir patiekalų gamybos kokybės užtikrinimas.
Reikalavimai:
- 3 m. virėjo/šefo patirtis restorane,
- būtinas anglų kalbos mokėjimas,
- atsakingumas, kruopštumas ir atsidavimas darbui,
- komandiškumas, universalumas bei tarpkultūrinė patirtis,
- rašytinės rekomendacijos.
Patirtis Norvegijoje Jūsų privalumas!
Mes jums siūlome:
-padengtas kelionės išlaidas,
-apgyvendinimą,
-maitinimą,
-papildomą sveikatos draudimą,
-galimybę dirbti nuolat.
Jei turite klausimų ar norite kandidatuoti, susisiekite žemiau nurodytais kontaktais: