Darbo pobūdis
- žuvies filetavimas daugiausiai rankiniu būdu (90 proc. darbo bus naudojami peiliai),
- apdorotos produkcijos dėliojimas į spec. pakuotes ir perdavimas tolesnei gamybai,
- švaros užtikrinimas savo darbo vietoje.
Apdorojamos žuvys - menkė, lašiša.
Darbo užimtumas - 40 val. per savaitę.
Iš Tavęs tikimės:
- oficiali, ne mažiau 1 m. žuvies apdorojimo patirtis yra būtina,
- anglų arba vokiečių kalbos mokėjimas, - atsakingums ir sąžiningumas,
- maisto gamybos operatoriaus (-ės) patirtis būtų jūsų privalumas.
Tai yra nuolatinis darbas, todėl turite būti pasiruošę išvykti ilgesniam laikui.
Įmonė siūlo:
- nuolatinį darbą tiesiogiai Olandijos įmonėje,
- gerą ir pastoviai mokamą atlyginimą,
- visas soc. garantijas,
- apgyvendinimo išlaidų padengimą.
Mes ieškome keliolikos darbuotojų, todėl jei turi rekomenduoti kolegą su patirtimi ar norėtum dirbti kartu, siųsite CV jau dabar.