Atgal

Įmonės bei personalo reagavimo į koronavirusą planas

Patarimai
Įmonės bei personalo reagavimo į koronavirusą planas

Koronaviruso (COVID-19) protrūkis sparčiai plinta po visą pasulį. Norėdamos sumažinti viruso plitimą, valstybės, asociacijos ir įmonės imtasi atitinkamų prevencinių priemonių. Valstybės uždaro sienas, šalyse skelbiami karantinai, net ir pačios didžiausios pasaulio bendrovės, tokios kaip „Google“, „Facebook“, „Adobe“, „Microsoft“ ir kitos, atšaukė visas suplanuotas konferencijas bei dalyvavimą jose, Italijos futbolo klubai atidėjo rungtynes, o vėliau vyksiantiems renginiams – vasaros olimpinėms žaidynėms Japonijoje, Eurovizijai ir kitiems – jau paruošti galimi nuotolinio įgyvendinimo ar atšaukimo scenarijai, jeigu pandemija nepraeis.

Dabar, kai jau ir Lietuvoje paskelbtas karantinas, įmonių vadovams kaip niekad svarbu prisiimti atsakomybę ir prisidėti prie situacijos suvaldymo. Būkite drąsūs ir sąmoningi savo komandų lyderiai, prisidėkite prie prevencinių priemonių taikymo ir užtikrinkite savo darbuotojų saugumą.

Suprantame, kad priimti tinkamus ir teisingus sprendimus šiuo periodu gali būti sunku. Norėdami Jums padėti, pateikiame galimo pandemijos poveikio suvaldymo planą, kuris padės tinkamai reaguoti į susiklosčiusią situaciją bei suvaldyti rizikas tiek verslo, tiek personalo srityse.

Dokumentas

Jei manote, kad šis įrašas gali būti įdomus jūsų draugams ar kolegoms, pasidalinkite su jais. Ačiū!
Gaukite personalo specialistų parengtas įžvalgas bei rekomendacijas sėkmingam personalo valdymui

Panašūs straipsniai